OVER DE ACHTERBAN

De Achterban is de ondernemersclub van voetbalvereniging FC Zutphen. We zijn een club ondernemers met ongeveer 60 leden, die elkaar regelmatig opzoeken. Dit doen we tijdens ledenavonden, maar ook in het sponsorhome op het sportpark van FC Zutphen. Op deze manier breiden wij ons netwerk uit en daarnaast ondersteunen we de voetbalclub FC Zutphen.

Opgericht in 2005

In 2005 zijn wij onze activiteiten gestart. Toen nog als ondernemersclub van de voetbalvereniging WHcZ. Een actieve rol bij de oprichting is weggelegd voor eerste elftal spelers Wouter de Haan en Rob Haveman. Na de fusie tussen WHcZ en SV Zutphen is de naam van de Achterban onlosmakelijk verbonden aan FC Zutphen.

Sinds 2005 ontmoeten leden van de Achterban elkaar tijdens tal van Achterban avonden. Tijdens deze avonden, waar per tourbeurt één of twee leden optreden als gastheer, breiden de leden van de Achterban hun netwerk uit. Men leert elkaar beter kennen door de bedrijfspresentaties en de daarop volgende gezamenlijke activiteiten. Denk daarbij aan een Whisky proeverij, een voetbalwedstrijd, een modeshow en de aanwezigheid van bekende gastsprekers als Richard Krajicek, Aaron Winter en Theo van Duivenbode.

Lidmaatschap nuttig én gezellig

Bedrijven die zich aansluiten bij de Achterban nemen actief deel aan Achterban avonden. U krijgt de gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en deuren te openen die zonder lidmaatschap wellicht gesloten zouden blijven. Daarnaast is een lidmaatschap niet alleen erg nuttig, maar vooral ook erg gezellig. In een tijd waar het leven vaak hectisch en gehaast is, bieden wij u de gelegenheid om op een ontspannen wijze te genieten en tóch in uw onderneming te investeren; een mooie win-win situatie.

FC Zutphen

Een deel van uw jaarlijkse bijdrage aan de Achterban is bestemd voor FC Zutphen en wordt door de club gebruikt voor tal van activiteiten. De Achterban heeft op sportpark Helbergen, de thuisbasis van FC Zutphen, een officiële businessruimte tot haar beschikking. Deze businessruimte wordt op 14 mei 2009 officieel in gebruik genomen en dient als ontmoetingsplaats voor leden van de Achterban tijdens thuiswedstrijden van FC Zutphen (zat). Een (bestuurlijke) afvaardiging van FC Zutphen is regelmatig aanwezig bij onze activiteiten, zodat FC Zutphen en de Achterban elkaar beter leren kennen.

Stersponsoren

LAATSTE NIEUWS

[custom-facebook-feed]